Våra affärsområden är:

 

VVS ENTREPRENADER
I detta affärsområde är vi med och utvecklar större vvs installationer vid nybyggnation och renovering av bostäder, sjukhus, kontor, skolor och industrier. Vi är verksamma inom Gävle, Sandviken, Uppsala och Stockholm. De senaste åren har vi utfört över 50 entreprenader i olika former, se referenser för mer info.

VVS SERVICE

I Gävle och Sandviken har vi en serviceavdelning på fem medarbetare som jobbar med allt inom VVS serivce, där vi utför allt från enstaka wc och blandarbyten till mindre ombyggnationer.

BADRUM & PLATTSÄTTNING

I Gävle och Sandviken utför vi badrumsrenoveringar i egen regi där Rörfokus samordnar rivning, bygg, kakel, el, målning och VVS. Efter många badrum är vi ett sammansvetsat gäng som fortsätter att bygga badrum på rekomendationer från tidigare kunder.

E-HANDEL & BUTIK

Här säljer vi badrumsmöbler, inredning, badkar, handdukstorkar, blandare, golvvärme, rördelar, elpannor med mera.
Vår 500 kvm stora butik hittar ni på Gävle Brovägen 17 i Gävle. Ni som inte har vägarna förbi butiken hittar hela sortimentet på vår hemsida. Välkommen in till oss vardagar 7-17 samt lördagar 10-14!

 

Rörfokus historia

Rörfokus Fastigheter AB startades år 2009 av nuvarande ägare Mattias Karlsson. Företaget med 3 st anställda arbetar med badrum, vvs och fastigheter i egen regi. 27e Maj 2013 skedde ett företagsförvärv av Gävle värme & sanitetsservice GVS AB med 5st anställda, bolaget hade varit verksamma sedan 70-talet. Bolagets anställda och arbeten gick samman i en fusion och 16e december bytte bolaget namn till Rörfokus Gävle AB och fortsatte expansionen mot entreprenader.

Våren 2016 förvärvade vi Sandviken Kakel & Golv AB. Siktet ställs nu mot stambyten i egen regi, butik & e-handel samt badrumsrenoveringar åt privatpersoner.