A-collection

Visar 1–25 av 616 resultat

A-collection

a-collection är ett varumärke med handplockade installationsprodukter inom de flesta segment. Det är ett av Ahlsells egna märkesvaror som tagits fram för att specifikt matcha de behov som Ahlsell sett i kontakten med aktuella branscher. Hos oss på Rörfokus hittar du flera av produkterna i varumärkets sortiment. Om du saknar någon produkt ur sortimentet är det bara att kontakta oss så beställer vi hem produkten till dig.

Blandare från a-collection

Tack vare att blandarna tillverkas i Tyskland hos Grohe är dessa i hög kvalitet och det finns gott om reservdelar. A-collection erbjuder också en serie svarta blandare och svarta takduschar som tack vare sin kombination av bra pris med hög kvalitet blivit väldigt populära på marknaden.

a-collection – en del av Ahlsell

Ahlsell är ett bolag som sysslar med teknisk distribution inom installationsprodukter, verktyg och maskin. Företaget är ledande i Norden och har en årlig omsättning på drygt 26 miljarder kronor. Under flera år har Ahlsell arbetat fram egna märkesvaror i de flesta produktkategorier. Dessa har utarbetats i nära kontakt med konsumenter och aktörer inom aktuella branscher. En sådan märkesvara är a-collection, som erbjuder installationsprodukter av olika slag.

Produkter från a-collection

Varumärket a-collection erbjuder installationsprodukter inom de flesta segment. Sortimentet är brett och består av allt från strålkastare till eltejp och olika typer av armaturer. Det finns även ett stort sortiment av kablar, bland annat jordkablar med olika funktioner och i olika prisklasser.

Duschhållare & handduschhållare

Handduschhållare 19mm Krom A-collection Basic

71 kr

Duschhållare & handduschhållare

Handduschhållare 19-25mm Krom A-collection

111 kr

Bevattning trädgård & trädgårdsskötsel

Slanghylla Rollo för 30 meter vattenslang

121 kr

Duschset & Duschset med blandare

Duschset Basic III Krom A-collection

442 kr

Duschhållare & handduschhållare

Handduschhållare 24mm Krom A-collection

147 kr

Takhuvar & Ytterväggsgaller

Takhuv Kinahatt Dim 125 A-Collection

332 kr