A-collection

A-collection

a-collection är ett varumärke med handplockade installationsprodukter inom de flesta segment. Det är ett av Ahlsells egna märkesvaror som tagits fram för att specifikt matcha de behov som Ahlsell sett i kontakten med aktuella branscher. Hos oss på Rörfokus hittar du flera av produkterna i varumärkets sortiment. Om du saknar någon produkt ur sortimentet är det bara att kontakta oss så beställer vi hem produkten till dig.

Blandare från a-collection

Tack vare att blandarna tillverkas i Tyskland hos Grohe är dessa i hög kvalitet och det finns gott om reservdelar. A-collection erbjuder också en serie svarta blandare och svarta takduschar som tack vare sin kombination av bra pris med hög kvalitet blivit väldigt populära på marknaden.

a-collection – en del av Ahlsell

Ahlsell är ett bolag som sysslar med teknisk distribution inom installationsprodukter, verktyg och maskin. Företaget är ledande i Norden och har en årlig omsättning på drygt 26 miljarder kronor. Under flera år har Ahlsell arbetat fram egna märkesvaror i de flesta produktkategorier. Dessa har utarbetats i nära kontakt med konsumenter och aktörer inom aktuella branscher. En sådan märkesvara är a-collection, som erbjuder installationsprodukter av olika slag.

Produkter från a-collection

Varumärket a-collection erbjuder installationsprodukter inom de flesta segment. Sortimentet är brett och består av allt från strålkastare till eltejp och olika typer av armaturer. Det finns även ett stort sortiment av kablar, bland annat jordkablar med olika funktioner och i olika prisklasser.

Förbrukningsmaterial & Förnödenheter

Vattendunk Plastdunk Med Kapsyl 25 L

270 kr

Förbrukningsmaterial & Förnödenheter

Dunk Plast 10 L Inkl Kapsyl 60 mm Fast Handtag

190 kr

Förbrukningsmaterial & Förnödenheter

Vattendunk Plastdunk 25L Inkl Kapsyl 60 mm Fast Handtag

361 kr
-17%

Förbrukningsmaterial & Förnödenheter

Kran Med Kapsyl 60 mm Med Ventil

80 kr

Förbrukningsmaterial & Förnödenheter

Dunk plast 5 L komplett med kapsyl

106 kr

Takhuvar & Ytterväggsgaller

Takhuv Kinahatt Dim 125 A-Collection

353 kr

Förbrukningsmaterial & Förnödenheter

Dunk Plast 2.5L Inkl Kapsyl Fast Handtag

37 kr
-55%