Axor

Visar 1–25 av 32 resultat

Axor

AXOR skapar och tillverkar ikoniska föremål för lyxiga badrum. AXOR-kollektionen är designad i samarbete med världsberömda designers som Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud och Barber Osgerby och innehåller tvättställ, badkar och duschar i olika stilar. AXOR-kollektionen innehåller tvättställ, badkar och duschar i olika stilar. AXOR erbjuder också ett brett utbud av badrumstillbehör för att skapa en komplett badrumsmiljö. För att komplettera ditt designade badrum med AXOR-produkter hittar du kranar, duschar och tillbehör.

Läs mer

AXOR grundades 1993 med målet att skapa högkvalitativa kranar och duschar som är oöverträffade i design, teknik och produktion. Med tre kärnvärden – avantgarde, individualitet och perfektionism – har AXOR:s produkter sedan starten utvecklats i samarbete med internationellt erkända designers och regelbundet vunnit designpriser. AXOR är ett varumärke som ingår i Hansgrohe Group.

I över 25 år har AXOR varit synonymt med lyxig badrumsdesign, med ett sortiment av kranar, duschar, tvättställ, badkar och tillbehör tillverkade enligt de högsta estetiska och tekniska standarderna. Tidlös, hållbar och resursbesparande – varje AXOR-produkt är ett funktionellt mästerverk och en imponerande design. Tack vare den ständiga uppmärksamheten på detaljer och unika specialytor återspeglar varje objekt sin ägares personlighet.