Beslagsboden toalettpappershållare

Visar alla 24 resultat

Toalettpappershållarens eleganta och snygga design kan verka överdriven. Vi tror inte det. En toalettpappershållare från Beslagsboden är trots allt ett badrumstillbehör som du ser och använder varje dag, så varför inte välja något snyggt? Toalettpappershållarna finns med eller utan lock, i svart, vitt eller polerad krom. Om du inte vill eller kan borra hål i väggen kan du använda 3M självhäftande tejp för att fästa toalettpappershållaren på väggen och fästa den på plats. Se till att du alltid har toalettpapper till hands med snygga toalettpappershållare från Beslagsboden.

Läs mer

Bläddra bland de olika alternativen för toalettpappershållare. Då kommer du hitta produkter i rostfritt stål, mässing och krom i en mängd olika former. Har ditt badrum en modernare stil? Eller en mer romantisk stil? Hitta din personliga smak hos Beslagsbodens sortiment. Toalettpappershållare kan tillverkas av olika material. Valet av material beror på vad du tycker är estetiskt tilltalande, men det finns andra saker att ta hänsyn till innan du köper.

Olika sorters toalettpappershållare från Beslagsboden

Trä är estetiskt tilltalande och ger badrummet en naturlig känsla. Om träet inte har behandlats kan det vara känsligare för fukt i badrummet än andra material. Fristående toalettpappershållare kan placeras var som helst på toalettgolvet och är särskilt lämpliga för toaletter där det inte är möjligt att montera en toalettpappershållare på väggen. De stående toalettpappershållarna kan också rymma flera rullar, vilket gör vardagen bekvämare.Väggmonterade toalettpappershållare är mycket populära eftersom de tar mindre plats på mindre toaletter och har ett lock som håller pappret på plats.

-8%
-8%
-8%
-8%
-8%
373 kr
-9%
-8%
323 kr
-9%
-8%
-9%
-8%
-8%
-8%
-9%
-9%
-8%
-8%
323 kr
-9%
-8%
-8%
-8%
-8%
-9%
-8%