Cinderella

Visar alla 3 resultat

cinderella förbränningstoalett

Cinderella Förbränningstoaletter

Cinderella strävar efter att skapa och utveckla den mest miljövänliga och konsumentvänliga förbränningstoaletterna på marknaden. Om du är på jakt efter en förbränningstoalett till husvagnen eller husbilen, eller kanske en miljövänlig toalett till sommarstugan, är Cinderella det självklara valet.

Cinderella Eco Group är en familjeägt företag i Midsund kommun, Romsdal. De har mer än 20 års erfarenhet av Cinderella förbränningstoalett, som är en miljövänlig totallösning för hantering av toalettavfall.

Cinderella förbränningstoaletter har levereras till den skandinaviska marknaden under snart 20 år, där det idag finns över 60 000 enheter installerade, främst på fritidshusmarknaden. Idag levereras denna lösning även internationellt och till flera proffssektorer som t.ex: fiskeindustrin (fiskeplattformar i Skottland), krantillverkare (kranhytten), järnvägsföretag (i lok), gruvindustri och byggbranschen (arbetsvagnar). Vi har, förutom Skandinavien, distributörer på plats i stora delar av Europa, Australien och Canada. Med vår senaste modell, Cinderella Motion, har vi också skapat en innovativ lösning gällande latrinlösningar för husvagn och husbil.

Cinderella, det naturliga valet för dig som sätter höga krav på kvalitet och funktionalitet.

Förbränningstoalett & Mulltoa

Förbrukningspåsar Cinderella 500 st

725 kr

Förbränningstoalett & Mulltoa

Förbränningstoalett Cinderella Comfort El

43 037 kr

Förbränningstoalett & Mulltoa

Förbränningstoalett Cinderella Gas

49 320 kr