eeese

1 produkt

eeese | Ett hälsosamt och bättre inomhusklimat

Säg hej till ett fräscht nytt inomhusklimatvarumärke, som är dedikerat till flexibla och prisvärda mobila inomhusklimatlösningar, för skapandet av ett hälsosamt inomhusklimat i bostaden – genom avfuktning, rening och kylning av inomhusluften.

Vårt välmående påverkas av luftkvaliteten i våra hem. Familjer vars hemmiljö består av torr, fuktig eller för varm luft kan till exempel drabbas av torrhosta eller sömnproblem. Med produkter från eeese reglerar du enkelt inomhusklimatet i ditt hem. Varumärket erbjuder stilrena, toppmoderna luftreglerare som dessutom använder det miljövänliga kylmedlet R290, som till skillnad från liknande produkter inte påverkar ozonlagret.

Hur fungerar luftkylning?

Med hjälp av eeese luftkylare och AC kan du sänka temperaturen i ditt hem med flera grader. Nedkylningen sker genom att vatten förångas, och därefter tillåts cirkuleras i rummet med hjälp av rörliga lameller. Heta sommardagar kan en luftkylare ge dig den härliga känslan av en sval och behaglig bris inomhus.

Hur bör jag placera min aircondition?

Eftersom eeese produkter är utrustade med hjul är de enkla att flytta till den plats där luften behöver regleras. Var du placerar maskinen beror alltså på dina egna behov, vilka kan se olika ut under olika årstider och tider på dygnet.

-20%

Vattenutkastare & tappventil

Universal Nyckel Till Vattenutkastare

Original price was: 125 kr.Current price is: 100 kr.