FM Mattsson blandare

Visar 1–25 av 133 resultat

Från konstruktion och materialval till produktion, transport, användning och återvinning – på alla nivåer är Fm Mattssons blandare miljömedvetna.

För dem innebär hållbarhet en helhetssyn och miljömedvetenhet i hela produktionskedjan. Därför börjar de med att ta itu med små miljöfrågor i sin egen fabrik i Mora. Vid tillverkningen av våra blandare och duschar ägnar vi största möjliga uppmärksamhet åt att skydda miljön i varje skede, från design, materialval, tillverkning, transport, användning och återvinning.

Läs mer

När du köper en blandare från FM Mattsson kan du vara säker på att den klarar många års daglig användning. Resultatet är högkvalitativa och hållbara kranar.

Kranen stängs tyst med en ”mjuk stängning”. Detta förhindrar inte bara skador på rören utan förlänger också livslängden på blandaren, rören och kopplingarna.

Att stänga en kran för hårt och för snabbt kan leda till stötar och tryckstegringar i rörsystemet, vilket påverkar hållbarheten och styrkan negativt – Mattsson mjukstängande kranar löser dessa problem genom att fördröja spaken kort innan den ställs in i lägsta läge, vilket gör kranen bekvämare och mer hållbar. Detta gör det möjligt för användaren att.

Förutom att förlänga livslängden på rör och ventiler ökar den också hållbarheten hos kopplingar. Det eliminerar också buller i rörsystemet.

Företagets kranar är utformade för lång livslängd. Men om det skulle uppstå några problem vill Fm Mattsson lösa dem med en bra garanti och snabb service.