FM Mattsson Garda

Visar alla 7 resultat

Fm Mattsson Garda är en serie för blandare med en minimalistisk, enkel design. Den drar nytta av dess unika tekniska fördelar, som smidig mjukstängning och keramiska tätningar, för att förbättra helhetsintrycket av ett modernt kök. Den har också en utbytbar pip. Utloppet kan bytas ut med ett enda tryck, vilket gör att du kan ändra mixerns utseende efter din smak. Valet är ditt.

Läs mer

FM Mattsson Garda är en intelligent blandare för dusch och badrum. Den erbjuder en exemplarisk blandning av elegant design och utmärkt funktionalitet. Förutom traditionella funktioner som exakt temperaturkontroll och kompatibilitet med hårt vatten har den också den smarta energisparande Ecoplus-funktionen och en avancerad varmvattenbarriärfunktion.

När du köper en FM Mattsson-mixer kan du vara säker på att blandaren kommer att klara många års daglig användning. Resultatet är högkvalitativa och hållbara blandare. Deras blandare är utformade för att hålla länge. Men om något skulle gå fel kan vi hjälpa dig att lösa problemet med en bra garanti och snabb service.

Övriga tillbehör blandare

Fmm 5959-0000 Spärring Garda

66 kr
-38%
Original price was: 1 156 kr.Current price is: 719 kr.