FM Mattsson Siljan

Visar 1–25 av 47 resultat

FM Mattsson Siljan breda produktsortiment kännetecknas av design, funktionalitet och hållbarhet och borde vara det självklara valet för alla som vill ha en mer funktionell och miljövänlig livsstil och blandare. Med det stora utbudet av varianter som finns tillgängliga kan du säkert hitta en modell som passar dina behov. Här nedan är några exempel på varianter från FM Mattsson Siljan-serien.

Läs mer

När du köper en svensktillverkad blandare kan du vara säker på valet av material och kvalitet. Alla komponenter som används i FM Mattssons Siljan blandare är tillverkade av material som är godkända för användning inom livsmedelsindustrin och uppfyller de nya kraven från Boverket för material som används i dricksvatten. FM Mattsson Siljan har lagt särskild vikt vid design och kombinerat den med intelligent teknik. Resultatet är en energi- och vattenbesparande mixer som är säker och miljövänlig.

Renlighet, enkelhet och funktionalitet syftade till att värna om människor och dess miljö. Oavsett om ditt hem är stort eller litet finns Siljans sortiment av blandare i olika storlekar för att passa varje design och användningsbehov.

Duschset & Duschset med blandare

Duschset FM Mattsson Siljan med Blandare 150 cc

3 599 kr