FM Mattsson takdusch

Visar alla 11 resultat

Fm Mattsson takdusch

Fm Mattsson grundades 1865 Frost Matts Mattsson som började sin resa med att tillverka och lokalt sälja luskammar, spännen och urverksdetaljer till Moraklockan. Idag är FM Mattsson marknadsledande Norden och tillverkar och säljer högkvalitativa produkter, bland annat deras takduschar som sitter i mångas badrum idag.

Läs mer

Fm Mattsson ”Siljan” är nog en serie många känner till. Det är en av Fm Matssons serier där dom erbjuder bland annat högkvalitativa och snygga takduschar. Siljan är förenat med miljö och design, samt har energisparande funktioner utan att det ger avkall på komforten. Med Siljan takdusch kan du även kombinera en badkarsblandare för att kunna uppleva en härlig duschupplevelse även i badkaret.
En annan serie som är väletablerad är 9000E-serien från Mattsson. 9000E- serien utvecklas jämt och ständigt och erbjuder takduschar med ergonomiskt och god design. Den ger ett robust intryck och serien utmärker sig på flera områden inom miljöhänsyn och säkerhetstänk. Det är ingen detalj som har lämnats åt slumpen och duschen erbjuder en generös takdusch tillsammans med en tvåstrålig handdusch. Precis som övriga produkter så ingår även 9000E serien i Eco Safe- konceptet. Denna serie är av hög kvalité och där ergonomi och ekologi går hand i hand.

Takdusch & takduschset

Takdusch FM Mattsson 9000E

5 553 kr

Takdusch & takduschset

Duschsil FM Mattsson

333 kr