FM Mattsson tvättställsblandare

Visar alla 25 resultat

FM Mattssons tvättställsblandare är en av de saker vi använder mest i våra badrum. Förutom att de fyller en viktig funktion kan deras utformning ha en betydande inverkan på badrummets utseende. Det finns ett brett utbud av tvättställskranar från FM Mattsson med olika design från välkända badrumsmärken. Det är vanligt med kranar med handtag för att justera vattenflödet och temperaturen, men det finns även gammaldags kranar med kranar för kallt och varmt vatten.

Läs mer

När du letar efter en tvättställsblandare/blandare kan du också föredra produkter med särskilda funktioner, t.ex. beröringsfri eller vattenbesparande. Vårt breda utbud av tvättställsblandare från FMM gör det enkelt att hitta de funktioner, den design och det utseende du vill ha.

FM Mattsson strävar efter att kombinera form, funktion och hållbarhet i våra produkter för att skydda dig och miljön. Energieffektiv tvättställsblandare med EcoFlow. Dom innehar även Soft-close för att förhindra tryckstötar. Kallstart, keramisk tätning och inbyggd temperaturbarriär är också som standard – 5 års tryckgaranti.