FMM 9000e köksblandare

Visar 1–25 av 28 resultat

FM Mattsson 9000E är succén i Mattsson-serien och används i fler svenska hem än någon annan blandare. Den här säkra blandaren har en tidlös och harmonisk form och innehåller unika tekniska innovationer. Den exakta temperatur- och tryckkontrollen garanterar också en konstant temperatur i alla lägen. Säker och bekväm.
Köket är den del av huset där allting händer. Det är här som matlagning, bakning och städning sker varje dag. Därför är det viktigt att köksredskap håller länge. Särskilt kökskranar tål tidens tand, och FM Mattsson 9000E gör vad den ska göra – effektivt, om och om igen, utan att slösa på varmvatten.
Läs mer

Fm Mattsson 9000E köksblandare har hetvattenspärr, flödeskontroll, mjukstängning och keramiska tätningar som standard, vilket eliminerar risken för skållning och skadliga tryckstegringar i rören. Dess användarvänlighet och populära design har gjort den till den mest sålda blandarserien i Sverige.
Dessa köksblandare i 9000e serien erbjuder även ergonomiska handtag med långa spakar och hålgrepp. Det bidrar till en förhöjd greppvänlighet och underlättar för dom som är svag i sina händer och leder.
Fm Mattssons köksblandare är även energisnåla. Dom har flera funktioner men är dels snålspolande och bidrar till en godare ekonomi för hushållet.