Gustavsberg

Gustavsberg

Gustavsberg – ditt första val till ett smartare badrum. I sortimentet finns allt du behöver i alla tänkbara modeller och format. Tvättställ, toalettstolar, badrumsskåp och hyllor, blandare, duschar, badkar och bubbel. Alla deras produkter passar naturligtvis också ihop med varandra. Väljer man Gustavsberg innebär det att man oftast gör det bästa miljövalet.

Läs mer

Badrummet skall upplevas underbart, uppfriskande, livsbejakande, lyxigt, ombonat och inspirerande. Det bör också vara 100% pålitligt och produkter som tvättställskåp, handfat, blandare, duschväggar och duschar bör vara av hög kvalité och ha en god komfort och design. Gustavsberg har otroligt fina serier där dom alltid erbjuder en snygg design med högsta funktionalitet och komfort. Generösa taksilar, moderna tvättställsblandare och urtagbara slang på din köksblandare är bara några produkter som Gustavsberg erbjuder i olika former och färger. Serier som Gustavsberg Nautic, Estetic, Nordic och Artic är några av deras serier som är i många familjers badrum, där dom vill vara säker på att varorna alltid ska fungera och samtidigt ha en tidlös och skandinavisk design.
Toalettstolar är också något Gustavsberg är väletablerat inom och har både handikappanpassade, standard toaletter och extra höga för dom äldre. Dom har helt enkelt varor för att till godo se allas behov!

-14%
3 179 kr
-20%

Tillbehör toalettstolar

Gustavsberg T2 Tryckknapp krom, duo

133 kr

Tillbehör toalettstolar

Gustavsberg Spolknapp 9GS01561

138 kr
-11%
3 299 kr
-14%
-20%

Tillbehör toalettstolar

Fresh WC sticks, 5 pack

49 kr

Övriga tillbehör blandare

Gustavsberg Ventilöverstycke

74 kr
88 kr1 320 kr
-40%

Duschset & Duschset med blandare

Duschset Gustavsberg Round

799 kr