Gustavsberg badkar

Visar alla 17 resultat

Badkaret är vanligtvis badrummets mittpunkt. Ett varmt bad är en avkopplande stund och ett trevligt dagligt nöje. Om du är ute efter design, funktionalitet eller båda, har vi rätt modell för dig från Gustavsberg. Välj mellan ett stort och litet, med eller utan front, vit eller svart, med smala eller integrerade framfötter. Den halkfria ytan och den speciella ytbehandlingen gör att badkaret är lätt att glida på och lätt att rengöra. Gemensamt för alla Gustavsbergs badkar är deras engagemang för kvalitet och finish samt samspelet mellan form och funktion.

Läs mer

Gustavsbergs badkar finns med olika fronter, och du kan välja hel eller halv front för att ge ditt badkar det utseende du vill ha. Alla Gustavsbergs badkar har en ytbehandling (Glaze Plus) som skyddar badkaret mot smuts och kalk och gör det lätt att rengöra. I våra badkar med full front kan fronten glida in, vilket gör det säkert och enkelt att rengöra under badkaret, och fronten döljer avloppsanslutningen.

Om du vill ge ditt badrum lite lyx är ett inbyggt badkar ett annat alternativ. Gustavsbergs inbyggda badkar har en ren och modern design och kan beställas i olika modeller och storlekar. Alla Gustavsbergs inbyggda badkar har en speciell ytbehandling (Glaze Plus) för att skydda badkaret mot smuts och kalk. Som ett alternativ kan du också beställa den funktionella halkfria beläggningen för att göra ditt badkar säkrare. Gustavsberg kan erbjuda ett inbyggt badkar, oavsett vad du behöver.

Gustavsbergs badkar med framfötter ger badkaret ett unikt och trendigt utseende. Frambenen är lätta att byta ut och finns i tre olika färger. Du väljer själv positionen enligt din smak och stil. Fotbadet är fristående och lätt att rengöra. Fotbadet kan också behandlas med en unik halkfri beläggning och ytbehandling (Graze Plus) för ökad säkerhet och rengörbarhet.

-12%
Original price was: 3 766 kr.Current price is: 3 317 kr.

Fristående Badkar

Badkar Gustavsberg 130 cm vit

7 072 kr