Gustavsberg badkarsblandare

Visar alla 2 resultat

Gustavsbergs termostatiska badkarsblandare reagerar snabbt och kompenserar för tryck- och temperaturförändringar i vattenflödet, vilket garanterar en stabil och behaglig vattentemperatur. Kvalitet och funktionalitet är viktigt för badblandare. Alla Gustavsbergs badblandare är utrustade med en automatisk varmvattenavstängning för att förhindra överhettning. De är också utrustade med keramiska lameller för att garantera en lång livslängd och är lätta att använda för personer med små eller svaga händer. Oavsett vad du behöver har Gustavsberg rätt kranblandare för ditt badkar.

Läs mer

Sargmonterad badkarblandare finns också från Gustavsberg. I ren och enkel design och utrustad med automatiskt skydd mot skållning.

De har också de smartaste termostatblandarna med flödesbegränsning för rätt mängd vatten. Du får ett bekvämt bad, samtidigt som du sparar energi och pengar.

Gustavsbergs kranar har de bästa testresultaten för tvättställsblandare och termostatblandare med dusch i energimärkningen. Tanken bakom märkningen är att göra det lättare att välja energieffektiva kranar för att spara energi, vatten och pengar.

Övriga tillbehör blandare

Gustavsberg Ettgreppspak Nautic

257 kr