Gustavsberg blandare

Visar 1–25 av 34 resultat

Gustavsberg blandare

Gustavsberg är ditt första val till ett smartare badrum. I sortimentet finns allt du behöver i alla tänkbara modeller och format. Tvättställ, toalettstolar, badrumsskåp och hyllor, blandare, duschar, badkar och bubbel. Alla deras produkter passar naturligtvis också ihop med varandra. Väljer man Gustavsberg innebär det att man oftast gör det bästa miljövalet. På denna sida har vi samlat alla Gustavsbergs blandare, både för kök och badrum.
Läs mer

Badrummet skall upplevas underbart, uppfriskande, livsbejakande, lyxigt, ombonat och inspirerande. Det bör också vara 100% pålitligt och produkter som tvättställskåp, handfat, blandare, duschväggar och duschar bör vara av hög kvalité och ha en god komfort och design. Gustavsberg har otroligt fina serier där dom alltid erbjuder en snygg design med högsta funktionalitet och komfort av deras blandare. Moderna tvättställsblandare och utdragbar slang på din köksblandare eller elektronisk diskmaskinsavstängning är bara några produkter som Gustavsberg erbjuder i olika former och färger. Serier som Gustavsberg Nautic, Estetic, Nordic och Artic är några av deras serier som är i många familjers badrum eller kök, där man vill vara säker på att varorna alltid ska fungera och samtidigt ha en tidlös och skandinavisk design.
Gustavsberg tillhandahåller blandare som har smarta lösningar och är också energi och vattenbesparande. Även Safe Touch som eliminerar risken för skållningsskador.
-34%
-37%
-45%
1 449 kr
-20%
1 594 kr
-20%
1 208 kr
-20%
-38%
-20%
-20%

Reservdelar köksblandare

Utloppspip Gustavsberg 200 mm

1 198 kr

Duschset & Duschset med blandare

Duschset Med Blandare Gustavsberg Atlantic 160 cc

3 263 kr