Gustavsberg duschblandare

1 produkt

Gustavsbergs termostatiska duschblandare har ett antal intelligenta funktioner som gör dem säkra och enkla att använda. Blandaren reagerar snabbt och kompenserar för tryck- och temperaturförändringar i vattenflödet, vilket garanterar en stabil och behaglig vattentemperatur. Den har också en inbyggd automatisk varmvattenavstängning för att förhindra att vattnet överhettas. Safe Touch-funktionen minimerar värmen på mixerns framsida, vilket minskar risken för skållning.

Läs mer

En duschblandare från Gustavsberg har flera viktiga funktioner i badrummet. Duschblandaren gör det främst möjligt att ställa in önskad temperatur, men många modeller har även andra användbara funktioner. Vissa duschkranar är till exempel utrustade med avstängning vid hög temperatur och vattenbesparande teknik. Tänk på vilka funktioner som är viktiga för dig, och utifrån det kan du välja rätt duschblandare för dig.

Oavsett om du letar efter en ny dusch- och badkarblandare med fokus på funktionalitet eller en ny stil för ditt badrum, hittar du det du söker hos Gustavsberg.

-4%
Original price was: 1 946 kr.Current price is: 1 872 kr.