Gustavsberg handfat

Små tvättställ? Alla Gustavsbergs handfat för badrum är mindre än 50 cm. Gemensamt för alla Gustavsbergs tvättställ är att porslinet är av hög kvalitet. Bra handfat är lätta att rengöra och håller länge. Sedan är naturligtvis även designen viktig! Oavsett hur ditt badrum ser ut eller är estetiskt, finns det många modeller att välja mellan. Gustavsberg Logic badrumssortimentet är särskilt utformat för mindre badrum och vissa handfat kan installeras i hörn.

Läs mer

Diskbänkar och tvättställ monteras vanligtvis upphängda från väggen. Ditt val av tvättställ kan kombineras med en matchande kommod. Alternativt kan tvättställen byggas in i skåp, eller om du har större behov kan flera tvättställ byggas in i ett enda skåp. Under de senaste åren har ovanpåliggande handfat blivit alltmer populära, med sin skulpturala form som skapar ett lyxigt utseende.

Tvättställen i porslin är utan tvekan en av klassikerna. Marmor- och mineralgjutningar är populära alternativ i ett stort antal färger. Glas ökar också i popularitet på grund av dess förmåga att uttrycka slående färger. Den senaste trenden är lyxiga designbänkar med böjda konturer och rundade former.

Tvättställ för Bult/Konsollmontage

Hörntvättställ Gustavsberg 7327 98

2 520 kr
-26%