Gustavsberg nautic

Visar 1–25 av 83 resultat

Nautic-serien är den mest attraktiva och spännande serien för badrum. Badrummen som är inredda med Gustavsberg Nautic är vackra och fräscha, och designen skapar en känsla av harmoni som smälter väl in i rummet. Med det bredaste utbudet av allt du behöver för ditt badrum är Nautic-serien av kranar den mest energieffektiva kranen på marknaden. De är utrustade med intelligenta funktioner som är säkra, vattenbesparande och miljövänliga.

Läs mer

Produktionen är miljöcertifierad och sker i Sverige. Kvaliteten är hög och de smarta funktionerna sparar energi och vatten.

Designen är tidlös och mixern är till 90 % återvinningsbar.

Men det är inte allt. Det nya Nautic har genomgått expertis inom miljö, kvalitet och energi för att spara vatten och energi, kan uppgraderas för att möta framtida behov, anpassar sig till förändrade behov och nya faser av stora projekt och uppfyller alla miljökrav i branschen.

Vi kallar det Gustavsberg Smart Inside.

Den nya Gustavsberg Nautic kombinerar komfort och användarvänlighet. Den mjuka formen och den blanka ytan är lätt att rengöra och hygienisk.

Den skandinaviska tidlösa designen är en estetisk förutsättning för långvarig användning.

Optimal kontroll av vattenflödet minskar stänk och ger mer utrymme för handtvätt.

Kökskranar finns i två modeller: hög och låg pip. Spolkranar finns i versioner med lång pipa, sidodusch och mekanisk avstängning. Ingredienserna är av material av livsmedelskvalitet.

Kort sagt, det finns en modell för varje behov.

-29%
180 kr583 kr
79 kr537 kr