Gustavsberg toalett

Visar alla 20 resultat

Nyckeln till den perfekta toaletten ligger i kombinationen av smarta lösningar och bra design. Gustavsberg har under åren utvecklat toalettstolar med fokus på kvalitet, funktionalitet och skandinavisk design. Oavsett vilket badrum du har och vilka krav du har, har Gustavsberg många modeller att välja mellan. För hygieniska och lättstädade spoltoaletter har dom utvecklat hygieniska spoltoaletter utan spolkant och även Ceramicplus toaletter som har en fläckavvisande beläggning.

Läs mer

Hygienic Flush är en revolutionerande spolteknik som garanterar optimal hygien vid varje spolning. Spolkantsfria toaletter från Gustavsberg är en innovativ konstruktion med en öppen spolkant som gör att smuts inte fastnar. Den hygieniska spolningen gör det lättare att rengöra och håller toalettskålen renare. Spolningen rengör effektivt hela skålen och håller smuts borta.

En hygienisk spolning har många fördelar. Toaletter utan spolning är lättare att rengöra eftersom det är lättare att nå de traditionellt smala områdena under spolningen. Spolningen hjälper till att eliminera risken för smutsfällor.

-17%
-29%