Gustavsberg toalett

Visar alla 18 resultat

Nyckeln till den perfekta toaletten ligger i kombinationen av smarta lösningar och bra design. Gustavsberg har under åren utvecklat toalettstolar med fokus på kvalitet, funktionalitet och skandinavisk design. Oavsett vilket badrum du har och vilka krav du har, har Gustavsberg många modeller att välja mellan. För hygieniska och lättstädade spoltoaletter har dom utvecklat hygieniska spoltoaletter utan spolkant och även Ceramicplus toaletter som har en fläckavvisande beläggning.

Läs mer

Hygienic Flush är en revolutionerande spolteknik som garanterar optimal hygien vid varje spolning. Spolkantsfria toaletter från Gustavsberg är en innovativ konstruktion med en öppen spolkant som gör att smuts inte fastnar. Den hygieniska spolningen gör det lättare att rengöra och håller toalettskålen renare. Spolningen rengör effektivt hela skålen och håller smuts borta.

En hygienisk spolning har många fördelar. Toaletter utan spolning är lättare att rengöra eftersom det är lättare att nå de traditionellt smala områdena under spolningen. Spolningen hjälper till att eliminera risken för smutsfällor.

-11%
Original price was: 3 642 kr.Current price is: 3 238 kr.
-13%
Original price was: 6 045 kr.Current price is: 5 289 kr.
-9%
Original price was: 5 763 kr.Current price is: 5 239 kr.
-11%
Original price was: 927 kr.Current price is: 829 kr.
-15%
Original price was: 7 810 kr.Current price is: 6 610 kr.
-10%
Original price was: 4 505 kr.Current price is: 4 032 kr.