Gustavsberg tvättställsblandare

Visar alla 18 resultat

Alla Gustavsbergs tvättställ har som standard patenterad vattenbesparande teknik, som är helautomatisk och sparar tusentals liter vatten och kostnader varje år. Detta kan enkelt inaktiveras eller justeras för att passa dina behov. Gustavsberg har en tvättställsblandare för varje behov, inklusive energieffektiva kranar, kranar i aluminium och ett urval av kranfärger för att matcha din inredning. Tack vare den smarta designen och de enkla instruktionerna kan du montera alla kranar själv.

Läs mer

Epic gör det enkelt att göra ett personligt val. Oavsett om du väljer krom, borstad mässing eller matt svart finish får du en slående blandare.

Sensoric 1.0 är ett tvättställ som fungerar lika bra hemma som i offentliga lokaler. Sensorfunktionen sparar vatten och elektricitet.

Den nya Nautic kombinerar komfort och användarvänlighet. Designen är skandinavisk och tidlös. Miljöcertifiering och hög kvalitet gör Nautic till ett enkelt val.

Estetic har rena former, rena linjer och mjuka konturer som kombineras med smart funktionalitet. Den finns i krom, matt svart och matt vit.

Atlantic är ett sortiment som uppgraderar innebörden av ordet ”standard”. Tidens självsäkra och stilfulla design i Gustavsbergs kvalitet.

Nordic Plus är en klassisk kran med ett tidlöst formspråk som passar in i de flesta badrum.

-24%
-34%
-8%
-45%
1 449 kr
-20%