Hafa

Visar alla 7 resultat

Hafa har designat badrum i Halmstad, Sverige, sedan 1962. De två städerna Halmstad och Falkenberg utgjorde grunden för utvecklingen och namnet Hafa föddes. I Halmstad utvecklar designers och ingenjörer med en genuin passion för inredning och hållbarhet fortfarande nya spännande produkter för badrum. Hafa kombinerar den svenska designtraditionen med tidlösa, funktionella former med högsta kvalitet för att skapa badrum som håller länge och alltid tänjer på gränserna Med Hafa badrum kommer kvaliteten och sinnesro att hålla länge. Därför garanterar dom nu deras möbler och Igloo Pro™-duschar i 25 år.

Några år senare var badrumsmöbler den mest producerade produkten, och Hafa lanserade då marknadens första badrumsskåp tillverkat uteslutande av teakträ. Skåpet blev en stor succé och blev snabbt marknadsledande när det gäller personliga, funktionella och väldesignade badrumsmöbler.

Läs mer

Under årens lopp har Hafa tillsammans med deras designers utforskat olika material och stilar. Trenderna har passerat och innovationer har blivit något som var igår. Men precis som Lars Anderssons passion för hantverk har form och funktion alltid legat dom varmt om hjärtat.

1962 började Halmstads son Lars Andersson att tillverka hatthyllor och andra produkter i teak. Produktionen skedde i Halmstad och Falkenberg, vilket är anledningen till att företaget numera heter Hafa badrum.

1966 introducerade Hafa Badrum sitt första badrumsskåp på marknaden. Lanseringen blev en succé och HAFA blev marknadsledande inom badrumsmöbler.

1970 producerades den första badrumsserien i teak, Hafa Classic, som blev en succé och förblev en favorit i svenska hushåll fram till 1980-talet.

1980 HAFA:s nästa serie, New Line, lanserades. Kombimöbler med nästan obegränsade möjligheter, flyttbara lådor och fronter. Den ultimata badrumsmöbeln.

1990 Lansering av Hafa Vision badrumsmöbler. Vision var den bredaste och mest sålda av våra möbelserier och fanns i 14 olika versioner.

1995 Förvärv av Gent Dusch i Uppsala, följt fem år senare av förvärvet av den danska tillverkaren av duschar och badkar Hassel & Toit Hafa blev också en komplett leverantör av duschar och badkar.

År 2002 lanserade Hafa ”Bo i våra badrum”. Konceptet introducerades i Hafa-katalogen 2002 och lämnade ett starkt intryck. Modernisering och innovation var på gång.

2003 Nya banbrytande möbler tillverkades av de finaste träslagen och handgjorda, blev en verklig succé. Här erbjöds en stor serie badrumsmöbler med vackra detaljer i silver, som var modernt under denna period. Samtidigt utökas försäljningen, inte bara i Norge och Danmark, utan nu även i Finland.

2005 Hafa’s nya porslinserie blir en bästsäljare. 2005 lanseras badrumsmöbeln Hafa Quant, designad av Måns Broman, som är uppskattad för sin genomtänkta funktion och sitt höga estetiska uttryck. Samtidigt lanseras Hafa Kioto, designad av Rutger Andersson.

2006 Hafa var tidigt ute med det banbrytande konceptet Hafa Room Designer. Programmet gör det möjligt för kunderna att skapa sitt eget badrum i 3D och planera sina inköp i soffan. Med ett enkelt musklick kan kunderna i lugn och ro placera det nya fristående handfatet Mizu och blandaren Tokyo i sitt digitala badrum.

Badkarets gröna och livfulla design talar sitt tydliga språk om 2007 års Hafa-image. Badrumssortimentet följs av Hafa Mizu, en liten personlig inredning för fristående tvättställ: Hafa Spirit är en bästsäljare och Hafa kompletterar sortimentet med kranar och toaletter.

2008 Venkar Tirunagaru, en av världens ledande porslinsdesigner, utvecklar en ny porslinserie som kombinerar form och funktion för att göra badrummen mer bekväma Hafa lanserar Hafa Igloo Flower, en designdusch med ett frostat mönster.

2009 Mönstrade duschar blir modernt i skandinaviska badrum och Hafa East förverkligar Hafa’s koncept ”Modernt för alla”. Snygga tvättställ i porslin.

2010 Hafa’s utmärkta samarbete med formgivarna på Earth Architects ger gröna detaljer och moderna former till badrumsserien Lime. En lekfull och organisk design som är inspirerad av tidens anda. Precis rätt.

2011 fick Lasse Åberg i uppdrag av Hafa att designa duschen Kvack. Här samarbetade Hafa med SOS Barnbyar. Erin Bassander André har designat Hampton-serien med ett elegant, rustikt utseende.

År 2012 firade Hafa sitt 50-årsjubileum och tillsammans med Erin Bassander André utvecklade Hafa serien Original med autentiska trämöbler för badrum. Serien är en uppgraderad version av den vackra badrumsmöbeln Hafa Classic som utvecklades på 1970-talet. Rulljalusierna fick en ny, modern design och en klassisk finish som levde upp till sitt namn: Hafa’s toalett Relax U lanserades.

2013 Hafa lanserade flera stora badrumsinnovationer. Möblerna Hafa Life, Sun och One utvecklades, liksom den flexibla duschen Hafa Wall. Den italienska designern Riccardo Vercellotti lanserade ett helt nytt sortiment av blandare, som omfattar allt från tvättställsblandare, köksblandare och takduschar. Blandaren Waterfall utmärker sig särskilt för sina egenskaper ”Flow” och ”Wall”. Ett verkligt fartfyllt år, där monterade möbler blev ett vinnande koncept.

2014 Lansering av ”Design för dig”. En modern version av Hafa, där design och kvalitet för kunden är normen. Därför lanseras den nya möbelserien Hafa Eden. Badrumsmöbler med klassisk design och unik karaktär. Designern Therese Samuelsson har hämtat inspiration från både det förflutna och nutiden och har mött kvalitetsmaterial, moderna detaljer och klassiska linjer.

2015 ”Art of Water” är precis lika vacker som namnet antyder och hyllar vatten i alla dess former.Hafa Complete-serien är en takdusch, termostatblandare och duschpaket i ett paket, med takduschserien Utveckling.

2016 Den nya Hafa Edge, som tillkännagavs och utsågs till ”Årets badrum 2016″ i All About Kitchen and Bath Guide, tänjer på gränserna för badrumsmöbeldesign och kvalitetsuttryck. Genom att kombinera modern design med den senaste tekniken och ett spännande materialval har vi lyckats – Hafa Edge är början på en ny era”, säger Eva Östergren, Marketing & Product Range Manager, Hafa Bathrooms. .

2017 En annan möbelserie, Hafa Go, lanseras. Snygga, personliga möbler för smart förvaring för hela familjen. Tillsammans med vår långvariga expertis inom nordiska byggnormer, installationskrav och certifiering tar vi nu nästa steg och gör en stor del av mixerserien miljövänlig. WaterSave sparar vatten utan att kompromissa med komforten.

2018 – Vårt Hafa tänjer på gränserna för design och kvalitetsuttryck med den nya duschserien IglooPro™ designad av Linda Upmann. Kombinera duschlösningar för att passa dina behov. Från traditionella hörnduschar i flera storlekar, till en kombination av raka, fasta och böjda väggar, till U-formade duschar som kan arrangeras på många olika sätt. IglooPro™ kombinerar avancerad teknik med unik design och kan installeras mycket snabbt tack vare den unika, patentsökta InstaQuick™-funktionen.

Hösten 2018 Nu fortsätter vår resa med lanseringen av nästa generation badrumsmöbler, Hafa Shape och nya Hafa Sun. Vackra färger, nya lådor och framför allt ny teknik.

2019 Vi utökar vårt sortiment av smarta små möbler som erbjuder mycket förvaring på ett litet utrymme med den nya Hafa Store-förvaringsspegeln; Hafa Neat är namnet på möbeln, som finns i två färger, med dörrar och två lådor.

2020 Marknadsandelen ökas med nya kranar och handfat.

2021 Hafa Colour Concept Kranar, takduschar, tvättställ i stål och duschlösningar i klassiska material och färger skapar ett enhetligt utseende i badrummet, i fyra stilar – Hafa Lush, Hafa Calm, Hafa Crisp och Hafa Silent. och moderna personliga badrum.

2022 Hafa firar 60 år.

Några år senare hade badrumsmöbler tagit den största platsen i produktionen och då lanserade Hafa marknadens första badrumsskåp helt i teak. Skåpet blev en stor succé och med sina personliga, funktionella och väldesignade badrumsmöbler blev företaget snabbt ledande på marknaden.

Genom åren har Hafa tillsammans med sina designers utforskat en mängd olika material och stilar. Trender har kommit och gått och innovationer har blivit till gårdagens nyheter. Men liksom Lars Anderssons passion för hantverket har form och funktion alltid legat Hafa närmast hjärtat.

Trendigt eller tidlöst, stramt eller lekfullt – hos Hafa hittar du designade produkter till hela badrummet.

-30%
Original price was: 9 610 kr.Current price is: 6 729 kr.
-20%

Tvättställ & handfat

Tvättställ Neat 55 cm Hafa

Original price was: 3 000 kr.Current price is: 2 400 kr.
-20%
Original price was: 11 830 kr.Current price is: 9 464 kr.
-3%
Original price was: 7 806 kr.Current price is: 7 545 kr.
-22%

Tillbehör duschväggar

Rengöringssats Hafa För Limning

Original price was: 223 kr.Current price is: 175 kr.
-20%
Original price was: 2 470 kr.Current price is: 1 976 kr.
-20%
Original price was: 2 470 kr.Current price is: 1 976 kr.