Hafa blandare

En blandare används varje dag, så det är viktigt att du är säker i ditt val. När Hafa utvecklar blandare i Halmstad, Sverige, fokuserar dom på att skapa produkter som håller länge. Hafa använder material och komponenter av högsta kvalitet som också sparar vatten. WaterSave, ColdStart och EcoMove är effektiva funktioner för blandaren.

Läs mer

Hafa introducerar blandare i rostfritt stål med en attraktiv modern design. Rostfritt stål används i produkter med särskilt höga hygien- och miljökrav, t.ex. kastruller, dricksvattenkranar och medicinsk utrustning. Rostfritt stål är ett mycket hållbart material och består till 100 % av stål. Inga andra legeringar eller metaller tillsätts. Dessutom är rostfritt stål 100 % återvinningsbart.

Många av Hafas blandare har en vattenbesparande funktion som förbrukar mindre vatten samtidigt som komforten bibehålls. Genom att blanda in luft i strålarna kan samma stråltryck uppnås med mindre vatten samtidigt som tvättkomforten bibehålls.

För att uppfylla de stränga kraven på den skandinaviska marknaden använder vi noggrant kontrollerad mässing och rostfritt stål för deras blandare.

Hafa använder certifierade flexibla slangar och är i de flesta fall förmonterade på blandaren. Detta sparar tid och garanterar en säker installation.

De flesta av Hafas blandare har enkla fästen som enkelt kan fästas utan verktyg, vilket sparar tid vid installationen.

-30%