Hafa Grace

1 produkt

Hafa Grace badrumsmöbler har vackra profilfronter som passar både för badrum i skandinavisk stil och moderna badrum. Hafa Grace är ett sant konstverk med elegant antracit eller vit inredning, lådmattor och bambuinteriörer. Den finns i flera bredder från 60 cm till 120 cm och två djup i 60 och 80 cm kommoderna.

Läs mer

Hafa Grace är en smidig badrumsmöbel som kan kombineras i flera bredder, speciellt i kombination med en vacker bänkskiva med tvättställ ovanpå. Kombinerar du en 60 cm tvättställskåp med två sidomoduler (en på varje sida) kan du även välja tvättställskåp 120 cm men med enkel ho för att tillföra mer praktiskt förvaringsutrymme.

Hafa Grace har även rymliga förvaringslådor. Dom levereras med en lådmatta och två anpassade bamburamar. Man kan även köpa till boxuttag och belysning. För att få ut det mesta av din stil så kan du välja vackra bänkskivor och ovanpåliggande tvättställ också.

Grace badrumsskåp är lätta att montera tack vare hängskenor och justerbara beslag och badrumsskåp med Grace front finns både som hög- och väggskåp för extra förvaring i ditt badrum.

Upplysta badrumsspeglar skapar stämning till ditt badrum och Hafa Grace erbjuder även det med sin LED-belysning. Ytterligare förvaringsutrymme kan erhållas med upplysta spegelskåp.

-94%
3 899 kr