Hansgrohe

Visar 1–25 av 99 resultat

Hansgrohe

Hansgrohe bildade företaget 1901 och tog senare företagsnamnet – Hansgrohe. Han har utvecklat industrin med genomgående prägel av tysk kvalitet, innovation och design. Hansgrohe producerar blandare för tvättställ och badkar, handdusch, duschset och showerpipes med den absolut senaste tekniken. Formspråket och designen är framarbetad av etablerade europeiska designers som Philippe Starck, Patricia Urquiola och Antonio Citterio m.fl. Produktsortimentet möter dåtid, nutid och framtid med strävan att förhöja känslan för vatten.

Läs mer

Hansgrohe badrumsprodukter förvandlar ditt badrum till en fristad och en välbefinnande oas. Tidlös premiumdesign, högsta kvalitet och toppmodern teknik garanterar överlägsen komfort och maximal funktionalitet i årtionden framöver. Upplev en helt ny nivå av vattenglädje!
Hansgrohes produkter för badrum omfattar duschar, kranar, termostater, tillbehör och avloppssystem.” Made by hansgrohe” har varit hemligheten bakom vår framgång sedan 1901. Dom utvecklar fortfarande alla deras produkter i Tyskland. Hansgrohe använder endast högkvalitativa material som har testats under lång tid och är godkända för dricksvatten. De har också mycket strängare riktlinjer för produktsäkerhet än resten av branschen. Därför har de valt att själva erbjuda en femårig tillverkargaranti på alla sina produkter. Hansgrohe är en av branschens främsta inspirationskällor – ett premiumvarumärke som har formats av Phoenix Design i över 30 år. Den internationellt framgångsrika studion producerar ett komplett sortiment av duschar och kranar exklusivt för Hansgrohe, varav de flesta har vunnit prestigefyllda designpriser. Dom är övertygade om att bra design aldrig går ur modet för ett ögonblick. Och Hansgrohe hoppas att du kommer att använda deras produkter i många år framöver.

-31%

Duschset & Duschset med blandare

Duschset Hansgrohe Crometta 85

711 kr

Reservdelar dusch & badkarsblandare

Hansgrohe Tvålkopp Cassetta C 28678000

195 kr
-15%
555 kr

Takdusch & takduschset

Takduschset Hansgrohe MySelect S240

9 452 kr