Visar 1–25 av 70 resultat

I IDOs sortiment kan du hitta toaletter, tvättställ, badrumsmöbler, duschar, badkar, speglar och spegelskåp. Produkterna har genomgående hög kvalitet och en genomtänkt design.

IDO bildades 1931 i Stockholm som en följd av förvärvandet av civilingenjör Elof Lundbergs patent på en armatur för WC-stolar. Ett omfattande utvecklingsarbete tog vid och ledde så småningom fram till den första lågspolande WC-stolen. Lågspolande är den term som används för att beskriva vattencisternens position. Vattenklosetter av högspolande typ, d.v.s. med vattenbehållaren en bit upp på väggen är idag mycket ovanliga. IDOs lågspolande variant var redan från början en tekniskt mycket bra produkt, men har med tiden naturligtvis förfinats och gjorts ännu bättre.

Idag tillverkas badrumsporslinet i Ekenäs, Finland. Även om mycket har ändrats i tillverkningen genom åren, så är principen fortfarande densamma. Det vackraste och tåligaste badrumsporslinet kan man bara få genom att använda naturliga råvaror och en väl genomarbetad process.

IDO ingår sedan 2015 i Geberit Group som är Europas ledande badrumskoncern.

Idag är IDO mer intresserade av design och heminredning än någonsin tidigare. Självklart inkluderar detta också badrummet.

I många år har IDO hjälpt till att göra badrum till de moderna och funktionella ytor de är. IDO fortsätter att utveckla produkter som inspirerar till nya tankar, lösningar och koncept som passar förutsättningarna här i Norden.

Planering av ett badrum börjar med inspirerande design, hänsyn till dina personliga behov och din livssituation, omtanke om miljön och genomtänkta lösningar – in i minsta detalj. Det är här IDO kan göra skillnad.

93 kr1 346 kr

Reservdelar toalett

Avloppsanslutningssats IDO

864 kr

Reservdelar toalett

IDO vit plastpropp

51 kr

Reservdelar toalett

Cisternlock Ido Trevi

813 kr

Reservdelar toalett

IDO tryckknapp + holk (vit)

175 kr

Reservdelar toalett

IDO Glow cisternkåpa

2 041 kr

Reservdelar toalett

IDO Seven D cisternfäste

69 kr

Reservdelar toalett

IDO Aniara tätning

54 kr

Reservdelar toalett

Gångledsats Kimset Ido

97 kr

Tillbehör avlopp

Aniara cisternpackning

91 kr