Ifö badkar

Visar alla 15 resultat

Ifö badkar

Allt började på den vackra Ivösön i norra Skåne, och i dag finns Ifö fortfarande på samma plats. Ifö har tillverkat porslin i mer än 100 år och badrumsprodukter i mer än 80 år, och sedan 1887 har alla produkter inspekterats för hand av erfarna experter för att säkerställa att endast produkter av högsta kvalitet lämnar fabriken. Porslin är fortfarande vårt viktigaste material. Inte för att det är billigast eller lättast att hantera, utan för att det är det bästa materialet. Ifö erbjuder många sorters olika badkar och vi listar dom nedan.

Läs mer

Fristående badkar har ben eller front- och slutstycken, vilket ger dem ett rent och lätt utseende. Detta är perfekt för dem som vill ha känslan av ett inbyggt badkar, men som inte vill göra något inbyggnadsarbete.
Det rektangulära badkaret är det som de flesta tänker på som ett traditionellt badkar. Anledningen till att dessa badkar är så populära året runt är att de passar naturligt in i badrumsinredningen och smälter in i resten av inredningen. När du bygger ett badkar kan du fritt välja ytmaterial och kakel för att göra ditt badrum precis som du vill ha det.

Om du vill integrera ditt badkar på ett enklare sätt kan du köpa frontpaneler och ändlock som är lätta att montera och som döljer utrymmet nedanför. Det kortaste badkaret är 130 cm och det längsta 180 cm.