Ifö Cera

Visar alla 14 resultat

Ifö cera

Förnya badrummet med nytt tvättställskåp eller fräscha upp din toalettstol med en Ifö Cera toalettsits? Här har vi samlat mjukstängande sitsar med snabbkoppling, hårdsits, mjuksits, vägghängda toaletter, underskåp för handfat eller tvättställ samt olika reservdelar för din Ifö Cera. Svenska IFÖ har över 80 års erfarenhet i denna bransch och är noggrant testade och designade. Dom håller i många år framöver och har en väldigt hög kvalité!
Läs mer

Ifö Cera har många sorters olika toalettstolar i samma serie. Dom har modeller som är en väggmonterad WC-stol som installeras tillsammans med inbyggd cistern. Då ingår även mjuksits.
Ifö Cera 3960 är snålspolande och vattenbesparande toalett som är mer miljövänlig. Dom har även toaletter med inbyggd S-lås. Det finns två typer av WC-anslutningar till avloppssystemet: vägg och golv. Dessa två anslutningsbeslag kallas S-lås (för golv) och P-lås (för väggar). Det är lätt att se vilken version toaletten tillhör. S-lås är formade som ett horisontellt S med avloppet vertikalt nedåt; med ett S-lås går avloppet rakt ner i golvet, men toalettens utseende ändras beroende på vilket lås du väljer: ett inbyggt S-lås, ett dolt S-lås eller ett öppet S-lås.

Tillbehör toalettstolar

Ifö Cera Vattenfördelare

77 kr

Tillbehör toalettstolar

Ifö Cera Kolv Kpl O-Ring 93X24

70 kr

Tillbehör toalettstolar

Ifö Cera Packning Avkortad

81 kr

Tvättställ för Bult/Konsollmontage

Tvättställ Ifö Cera 2222 50 cm

1 303 kr

Tvättställ för Bult/Konsollmontage

Tvättställ Ifö Cera 2322 för Konsolmontage

1 425 kr