Ifö duschhörna

Visar alla 6 resultat

IFÖ duschhörna

Duschhörna från IFÖ är den vanligaste duschlösningen och IFÖ erbjuder ett stort antal modeller att välja mellan, alla med härdat säkerhetsglas och 15 års garanti. Här nedan kan du bläddra bland IFÖS populäraste duschhörnor.

Fem vanliga typer av IFÖs duschhörnor är:

Duschhörna IFÖ med en väggmonterad profil
Duschhörna IFÖ som är vikbar
Duschhörna IFÖ utan väggprofil
Duschhörna IFÖ med ram
Duschhörna IFÖ som ska placeras vid ett fönster
Läs mer

Nästa viktiga steg i beslutsprocessen är att undersöka vilken typ av Ifös duschhörna som passar dig och vilken typ av badrum som passar dig. Det är också dags att börja kontrollera måtten och fundera på glas, ytbehandlingar och möjliga alternativ. Det kan du göra på produktsidan för varje duschhörna från IFÖ. Först måste du dock måste du bestämma dig för vilken typ av duschhörna du tycker bäst om.

IFÖ älskar funktionalitet, rena linjer och hållbara produkter. IFÖ bygger på utrymme och konsten att använda naturmaterial som trä och sten för att skapa en känsla av utomhusmiljö.

Det hårda klimatet i norr har krävt att dom fokuserar på funktionalitet snarare än på prunkande och att dom håller designen enkel. Därför sätter Ifö miljön i fokus i både produktion och visuellt uttryck.