Ifö duschkabin

Visar alla 15 resultat

IFÖ duschkabin

IFÖ duschkabiner är nästan helt oberoende av avlopp och våtskikt och kännetecknas av en hög grad av frihet. Duschkabiner är den mest traditionella duschlösningen efter badkar.

Duschkabiner från IFÖ kan placeras framför radiatorer eller fönster, och om du väljer mönstrat eller frostat glas på bakväggen syns sanitetsartiklarna bakom den mindre. Om du väljer en duschkabin med vik- eller skjutdörrar behöver du inte lika mycket utrymme på framsidan.

Om du har valt en duschkabin från IFÖ så är den av god kvalitet och det finns oftast väldigt mycket olika reservdelar för delar som lister och tätningar.
Läs mer

Om duschkabinen har gångjärn eller rullar för skjutdörrar ska du smörja dessa en gång om året med ett vattenbeständigt smörjmedel. Duschbrickan bör till exempel vaxas en gång om året med ett vanligt bilvax eller båtvax för att underlätta det regelbundna underhållet av plastytan. Utsätt aldrig duschbrickans ytor för syror, ammoniak eller kaustiksoda. Så håller du din duschkabin från IFÖ som snyggast!