M-Spa

Visar 1–25 av 102 resultat

M-spa

M-Spa är en av världens ledande tillverkare av bärbara och uppblåsbara bubbelpooler. Dom erbjuder en rad olika modeller, från hydroterapispas till klassiska bubbelpooler. M-Spa äger över 100 patent och har åtagit sig att tillhandahålla de mest innovativa och attraktiva utomhusspas och jacuzzi produkter. Dom invisterar också i kontinuerlig produktutveckling för att tillhandahålla spabehandlingar som gör optimal hälsa och välbefinnande tillgängligt för alla genom expertis och avancerad teknik.
Uppblåsbara spabad och tillbehör till spabad är M-Spas starka sida. I sortimentet finns ett flertal pooler som klarar vintrarna utomhus med kapacitet på 30 minusgrader. Det finns utespa för 4 eller 6 personer. Vi är stolt återförsäljare till M-Spa och levererar ordrar direkt genom deras egen lagershop som finns 15 minuter från Göteborg med en egen lagershop. Spabaden levereras hem fraktfritt med DHL. M-Spa erbjuder alltid 2 års garanti! Skulle du uppleva problem eller behöver support hjälper vi dig mer än gärna.
Läs mer

Fördelarna med M-Spa bubbelpooler

M-Spa uppblåsbara spabad erbjuder den bästa kvaliteten och den senaste tekniken. Blås upp badkaret med en knapptryckning och säkerställ bästa möjliga vattenkvalitet med den smarta filterfunktionen. Även om du bor i ett kallt område värms vattnet automatiskt upp till 3 °C för att förhindra att badkaret fryser. Bassängerna är också utrustade med ett UVC-steriliseringssystem som använder solljusets kraft för att döda bakterier. Dessutom är spabadet naturligtvis portabelt, har en fjärrkontroll och ett låsbart lock för barnsäkerhet.

Spabad använder el för uppvärmning, jets och belysning. I allmänhet förbrukar bubbelpooler 300-500 kWh per månad och 3000-4000 kWh per år. Om du vill hålla dina omkostnader nere, kom ihåg att köpa en bubbelpool med god isolering. Det gör du om du köper en M-spa!

Tillbehör spabad

M-Spa Sittdynor 2-pack

395 kr
-23%
Original price was: 395 kr.Current price is: 304 kr.

Tillbehör spabad

M-Spa Komfortkit

795 kr
-13%
Original price was: 14 995 kr.Current price is: 12 995 kr.

Tillbehör spabad

Trappa till Spabad M-Spa

1 295 kr
-36%

Tillbehör spabad

Jordfelsbrytare 2018 M-spa

Original price was: 649 kr.Current price is: 417 kr.

Tillbehör spabad

Teststickor Spabad M-spa

259 kr
-3%

Tillbehör spabad

M-Spa Klordoserare

Original price was: 221 kr.Current price is: 214 kr.

Tillbehör spabad

M-Spa Ozonrengörare

995 kr