Macro Design kommod

Ställer du höga krav på badrumsmöbler? Med Macro Design behöver du inte kompromissa med kvalitet och valmöjligheter. Strikt design låter dig vara uppmärksam på varje detalj. Lägg till personlighet till ditt badrum med en mängd olika material, färger, handtag och handtag. Serien Crown är en möjlig möbelserie.

Personifiera ditt badrum genom att välja vad du gillar från hjärtat. Romantiskt, stilrent, modernt eller klassiskt. Stilrena, rymliga och praktiska kommoder från Macro finns i alla olika storlekar.

Läs mer

Macros badrumsmöbler har ett stilrent och tidlöst formspråk och är tillverkade i Sverige och kommer med en omfattande garanti. Alla kommoder har lådor och justerbara fack för en snygg look. De flesta lådorna är klara för uttag och har vattenluckor med EasyClean popup-bottenventil för enkel och bekväm rengöring.

Tvättstället är mittpunkten i badrummet. Välj mellan äkta hygieniskt porslin eller vitt eller svart glas. Gillar du organiska former finns de runda ovanpåliggande handfat porslin som du kan kombinera med ljus eller mörk skiva.
Med rätt tillbehör kan du få precis den kommod du vill ha. En chic detalj är ett avtagbart förstoringsglas som fästs på badrumsspegeln med en magnet. Lys upp din kommod med innerbelysning som tänds automatiskt när du öppnar lådan och du kan även välja belysning under skåpet för att skapa en mjuk stämning i badrummet.

-15%
-15%