Macro Grace

Visar 1–25 av 39 resultat

Macro Grace-  Beslagsduschar i sofistikerad minimalism

Grace får nu det klaraste glaset på marknaden; Briljant. Grace är en elegant, sofistikerad duschserie som utstrålar elegans med ett minimalistiskt uttryck som för
drömmarna till ren och skär briljans. Vi tycker att det är fullkomligt Briljant – till och med priset.

Läs mer

Låt ditt badrum briljera

Vi älskar badrum! Att utveckla smarta, finurliga och snygga produkter för badrummet är det vi brinner för. Det perfekta badrummet med de perfekta detaljerna. Det är vad vi gör på dagarna och vi gör det bra!

Grace duschar finns i en mängd utföranden och i färgalternativen krom, mattsvart, borstat och guld på beslag. För att ge badrummet en genomgånde röd tråd har vi även tvättställsblandare, takduschar, duschset, krokar och övriga badrumstillbehör i samma färgskala i sortimentet. Perfekt matchning som skapar ett perfekt badrum.

Diskret och Sofistikerad

• Premiumdusch
• Brett modellutbud
• 8 mm briljantglas
• 3 glasalternativ: Briljant Klarglas, Briljant Ice och Svarttonat glas
• Unikt utformat handtag
• Yteffektiv med infällbara dörrar
• Vackra väggbeslag i 4 färgalternativ
• 20 års garanti

Svensk design när den är som bäst

Grace beslag är alltid helt släta utan synliga skruvar vilket ger ett ännu mer exklusivt och sobert uttryck. Beslagen blir en vacker detalj på duschen. Den minimalistiska designen på Grace tilltalar många i form och uttryck, med vägghängda gångjärn skapar den ett lyxigt badrum med stora glasytor utan profiler. Beslag och gångjärn är alltid PVD-behandlade vilket innebär att de inte är repkänsliga och ser ut som nya lång tid framöver.

Exklusiva beslag

Grace beslag är alltid helt släta utan synliga skruvar vilket ger ett ännu mer exklusivt och sobert uttryck. Beslagen blir en vacker detalj på duschen. Matcha med en lyxig takdusch från vårt takdusch-sortiment så blir effekten perfekt.

Alla Graceduschar kan fås i kulörerna krom, mattsvart, borstat eller guld. Matcha beslag med handtag, blandare och duschset.

Grace beslag helt släta utan synliga skruvar

Klart eller Ice

Vill du visa upp ett sofistikerat badrum med sobra detaljer, en exklusiv glans eller vill du ha en tuffare attityd? Oavsett vilken stil du har så får du alltid det klara Briljantglaset, marknadens klaraste glas, när du väljer en Grace och du har två glas att välja mellan. Det gnistrande klarglaset och det sofistikerade Iceglaset.

Grace glas Klart eller Ice

Skräddarsytt helt efter dina önskemål

Måttbeställ din dusch. Vi skapar precis den dusch som du vill ha – Macro har över 30 års erfarenhet av att uppfylla våra kunders duschdrömmar. Har du ett snedtak i ditt badrum eller vinklar och vrår som känns omöjliga att utnyttja till något bra? Vi hjälper dig gärna med att hitta en unik duschlösning där du kan nyttja hela ditt utrymme i badrummet.

Möjligheterna är oändliga, det är bara fantasin som sätter gränser. Leta fram papper och penna, gör din skiss och skicka den till oss eller din närmaste återförsäljare så hjälper vi dig med resten!

-20%
Original price was: 19 985 kr.Current price is: 15 988 kr.
-20%
-50%
Original price was: 11 885 kr.Current price is: 5 999 kr.