Mora Blandare

Visar 1–25 av 149 resultat

Mora-armatur har utvecklats i Sverige sedan slutet av 1920-talet. Med fokus på kvalitet och design tillverkar företaget blandare för alla tillfällen. Mora betonar också att blandare bidrar till miljöskyddet och är ett miljövänligt alternativ. Därför erbjuder Mora Armatur en rad stilfulla och funktionella blandare.

Läs mer

 

Mora erbjuder köksblandare, duschblandare, tvättställsblandare och andra designinriktade kranar. Fördelen med Mora är att du kan hitta både moderna svarta kökskranar och klassiska modeller. Mora kranar gör det enkelt att uppnå den önskade kombinationen och stilen.

 

Alla kranar, oavsett ålder, är märkta med ordet ”Mora”. Detta märke finns på olika ställen på olika modeller; om du inte ser märket ”MORA” är det troligt att produkten inte är tillverkad av oss. Det enklaste sättet att identifiera en kran är att titta på handtaget.

I hjärtat av Dalarna ligger en av världens modernaste krananläggningar. Företagets historia började 1865 när en ung entreprenör, Frost Mats Matsson, grundade FM Matsson i byn Östnor nära Mora.

Bevattning trädgård & trädgårdsskötsel

Utekran Tvätt Mora Garden Svart

2 299 kr

Bevattning trädgård & trädgårdsskötsel

Utekran Tvätt Mora Garden Grå

2 299 kr