Mora takdusch

Visar alla 13 resultat

Moras takduschar är designade för att du ska känna att du står i ett varmt, mjukt sommarregn. Diametern på deras taksilar är betydligt större än kommersiellt tillgängliga takduschar. Moras takdusch är en tidlös och elegant design designad av bland annat Thomas Sandell för Mora Armatur.

Läs mer

Alla som varit i ett svenskt badrum vet att badrums- och toalettarmaturer ofta tillverkas av Mora. Kranar och blandare är Moras varumärke, men företaget erbjuder även takdusch med samma höga prestanda och kvalitet som deras övriga produkter. Takduschar har många fördelar. Du får två fria händer att tvätta håret och tvätta dig själv. Med Mora takdusch har du både takdusch och handdusch.

 

Att spara energi och vatten är mycket viktigt och när Mora tillverkat deras duschar har det varit ett stort mål. Mora har produkter som sparar ännu mer, och de är märkta med ”Mora Eco”-symbolen. Detta innebär att takduschen har en flödesbegränsare som minskar vattenförbrukningen. Detta gör givetvis att även energiförbrukningen är begränsad.

 

Takdusch & takduschset

Takduschset Mora MMIX S5

3 906 kr

Takdusch & takduschset

Takduschset Mora Cera S5

3 645 kr

Takdusch & takduschset

Takduschset Mora MMIX 160 cc Krom

6 210 kr

Takdusch med blandare

Takduschset Mora Inxx 160 cc Krom

11 043 kr

Takdusch & takduschset

Takduschset Mora One 160 cc

10 574 kr