Oras köksblandare

Visar alla 22 resultat

För dig som uppskattar de enkla vardagsögonblicken så är Oras breda sortiment av lättanvända och eleganta köksblandare perfekt. De är utformade för att ge komfort och säkerhet i alla kök. Köket är hemmets hjärta och det viktigaste rummet för umgänge. Det är här många av livets viktigaste ögonblick äger rum, och Oras blandare ökar komforten i köket, förbättrar den visuella effekten och bidrar till hållbar matlagning.

Läs mer

Bekvämlighet, modern design, intelligenta och hållbara funktioner – Oras kökskranar ger ditt hem ett mervärde och förenklar köksrutinerna. Praktiska designfunktioner som svängbara och utdragbara pipor ökar flexibiliteten. Intelligent beröringsfri drift säkerställer ett miljömässigt hållbart köksliv. Och om du vill skapa ett verkligt unikt kök är våra designblandare precis vad du behöver.

Oras Optima erbjuder professionella funktioner i en elegant form. Den multifunktionella köksblandaren kombinerar beröringsfri funktionalitet med ett greppvänligt vred för varmt och kallt vatten.

Den moderna Oras Inspera-kökskranen med sidohandtag finns även med en praktisk utdragbar pipa och en svängbar pipa. Olika storlekar och höjder öppnar upp planeringsmöjligheter för optimal komfort.

Oras Saphira-sortimentet tillgodoser alla behov, oavsett om det är en konventionell engreppsblandare, en modell med sidohandtag eller en utdragbar handdusch för en större yta i diskbänken. Universell design och ett brett utbud av alternativ för olika köksstilar Valfri utdragbar och svängbar handdusch för maximal komfort.

-20%
1 447 kr
-57%