Purolett

Visar alla 9 resultat

Purolett förbränningstoaletter

Purolett förbränningstoaletter är en innovativ och miljövänlig lösning för avfallshantering. Dessa toaletter använder en förbränningsprocess för att omvandla avfallet till aska, vilket minskar behovet av traditionell avfallshantering.

Läs mer

Funktioner

Purolett förbränningstoaletter är utrustade med en effektiv förbränningsenhet som eliminerar avfall och lukter. De är självrengörande och kräver minimalt underhåll. Toaletterna är även energieffektiva och kan drivas med solenergi eller batteri.

Fördelar

En av fördelarna med Purolett förbränningstoaletter är deras minimala miljöpåverkan. Genom att förbränna avfallet minskar man behovet av att transportera och behandla avfall. Dessutom är de enkla att installera och använda, vilket gör dem lämpliga för olika typer av miljöer.

Användningsområden

Purolett förbränningstoaletter är lämpliga för olika platser och situationer, såsom off-grid bostäder, campingplatser, båtar och fritidsbostäder. Deras kompakta design gör dem också lämpliga för trånga utrymmen där traditionella avloppssystem inte är möjliga. Med Purolett förbränningstoaletter kan man enkelt hantera avfall på ett miljövänligt sätt.

25 990 kr27 990 kr
19 990 kr20 690 kr