QBad

QBad

QBad är ett svenskt varumärke som kombinerar hög kvalitét med prisvärda produkter. QBad erbjuder ett stort sortiment av badrumsmöbler, badkar, blandare, accessoarer till badrummet samt bevattningsutrustning. Hos QBad hittar du kvalitetsprodukter till hela badrummet. Flera artiklar finns i moderna ytor. Nyheter i sortimentet är kök- och tvättställsblandare i ytorna mässing och mattsvart i modern design till marknadens bästa priser. Samtliga artiklar finns lagerlagda hos Rörfokus och har därmed mycket snabba leveranstider. QBad erbjuder bra kvalitet till bästa pris.
QBad är en del av Rörfokus, som har många års erfarenhet av e-handel, badrumsrenovering och VVS. Qbad är ett varumärke som säljs i hela Norden.
Läs mer

Rörfokus som QBad ingår i grundades 2009 och nu är uppdelat i fyra affärsområden: detaljhandel och e-handel, VVS-entreprenad, badrumsrenovering och VVS-tjänster. Koncernen har omkring 50 anställda och deras kontor finns i Gävle. Där finns också en 500 kvadratmeter stor badrumsbutik där Qbad är en stor del av utställningen. Rörfokus e-handelsverksamhet erbjuder cirka 30 000 produkter.

År 2022 delades Rörfokus Gävle AB upp i två nya företag, Rörfokus E-Handel AB. Idag erbjuder Rörfokus Gävle AB VVS-tjänster, entreprenad och badrumsrenovering, medan Rörfokus E-Handel AB hanterar e-handel i Sverige, Danmark och Finland och driver en VVS-butik på Gävle Brovägen 17.