QBad Badkar

Qbad Badkar

Qbads sortiment av badkar är idag fristående badkar. De är en elegant detalj i badrummet och skapar samtidigt en elegant spa-atmosfär. Dessutom kan badkaren från Qbad placeras på ett bekvämt ställe och passar perfekt för badrummets helhetsutseende. Ett fristående badkar gör det lätt att rengöra både bakom och runt badkaret.
Läs mer

Värt att tänka på är hur djupt, långt och brett vill du att ditt Qbad badkar ska vara? Fundera på om ett runt, ovalt eller rektangulärt badkar passar bäst i ditt badrum. Vill du ha en rak eller vinklad badkarskant? Skulle ett klassiskt vitt badkar passa bäst i ditt badrum, eller skulle enmattsvart design passa dig bättre? Föredrar du en klassisk design eller en modern design? Badkar Qbad finns i många olika former och typer, och det är viktigt att välja det som passar din smak och dina behov.
QBad är ett svenskt varumärke som kombinerar hög kvalitet med ett överkomligt pris. QBad erbjuder ett brett utbud av badrumsmöbler, badkar, kranar, badrumstillbehör och sprinklersystem. QBad erbjuder ett sortiment av högkvalitativa produkter för hela badrummet. Vissa föremål finns i en modern finish. Kökskranar och tvättställskranar finns nu i mässing och mattsvart med modern design till marknadens lägsta priser. Alla varor finns oftast i lager hos Rörfokus och kan levereras så snabbt som möjligt – QBad erbjuder bra kvalitet till bästa pris.
-17%

Fristående Badkar

Vikbar Badbalja Grå QBad

1 649 kr
-17%

Fristående Badkar

Vikbar Badbalja Vit QBad

1 649 kr
-29%
Slut I webblager
6 999 kr
-45%
2 199 kr
-25%
7 499 kr
-33%

Duschförvaring

Badbalja Svart QBad

999 kr
-28%
7 199 kr
-33%

Duschförvaring

Badbalja Vit QBad

999 kr