QBad Badrumsskåp

Visar alla 4 resultat

Qbad Badrumsskåp

Att förvaringen i tvättrummet är organiserad så att alla kan hitta sin egen hårborste även på de mest hektiska morgnarna tycker Qbad är extra viktigt. Därför erbjuder vi badrumsskåp från Qbad med smidiga lösningar. Dom har allt från extra hyllor till förvaringslådor och QBad har något som passar till allas badrum. Du ska alltid börja med att ta mått och hitta sedan rätt lösning i vårt sortiment av Qbad badrumsskåp. Badrummen ska inte bara fungera som privata spa, utan också som terapeutiska områden för hela familjen. Förvaringen i badrummet ska vara organiserad så att alla lätt kan hitta sin hårborste, även när allt är som stressigast. Här nedan kommer du hitta din personliga favorit av Qbad badrumsskåp.
Läs mer

Badrumsskåp är en av de viktigaste möblerna och kan göra stor skillnad för din totala badrumsupplevelse. I Qbads badrumsskåp så finns det praktiska hyllor i både glas och trä som kan användas för att förvara allt du behöver i badrummet med stil, från handdukar till tvålburkar och tandborsthållare, och de är byggda för att motstå fukt.
QBad erbjuder ett sortiment av högkvalitativa produkter för hela badrummet. Vissa föremål finns i en modern finish. Kökskranar och tvättställskranar finns nu i mässing och mattsvart med modern design till marknadens lägsta priser. Alla varor finns oftast i lager hos Rörfokus och kan levereras så snabbt som möjligt – QBad erbjuder bra kvalitet till bästa pris.
-30%
Slut I webblager

Högskåp till badrum

Högskåp Vit Matt QBad Solsidan

2 624 kr
-30%

Högskåp till badrum

Högskåp Vit Blank QBad Sandhamn

2 624 kr
-30%

Högskåp till badrum

Högskåp Svart Matt QBad Solsidan

2 624 kr
-30%

Högskåp till badrum

Högskåp QBad Högbo Cement

4 024 kr