QBad Handdukstork

Visar alla 8 resultat

Qbad Handdukstork

Qbad vet att det inte finns något bättre än känslan av en varm och torr handduk efter en dusch eller ett bad. Handdukar blir också fräschare om de torkas snabbt och inte för länge om de är fuktiga. Qbads handduskorkar kan också fungera som en värmekälla i badrummet och hjälpa till att avlägsna fukt från rummet.
Läs mer

Vattenhanddukstorkar kan anslutas till ett radiatorsystem och har en termostat för att integreras och fungera med andra värmesystem i ditt hem. Elektriska handdukstorkar kan inkluderas om så önskas. Du kan sätta handdukstorken på en timer för att spara energi eller slå på den så att handdukarna är varma precis innan du tar av dig handduken. Välj inte heller en handdukstork som är för liten för det antal handdukar du torkar per dag. Utseendet är också viktigt. Välj en handdukstork från QBad som passar in i resten av badrumsinredningen.
Handduksvärmare förbrukar cirka 600 kWh/år om de står på. Ett uppvärmt golv på 30 kvadratmeter, t.ex. i ett kök, förbrukar ca 6 000 kWh/år. QBad handdukstork finns både som eldriven och vattenburen.
Uppvärmning i badrummet behöver inte nödvändigtvis komma från radiatorer. Du kan faktiskt byta ut badrumselementet mot en handdukstork om den har rätt storlek. Handdukstorkar kan ge värme lika effektivt som radiatorer, men de är också mer funktionella och attraktiva.
-30%

Ventiler till handdukstorkar

Ventil Handdukstork Svart Matt QBad Style

874 kr
-30%

Handdukstork kombinerad el & vatten

Handdukstork Svart 138 x 60 cm QBad Edge

3 062 kr
-30%

Handdukstork kombinerad el & vatten

Handdukstork Mässing 80 x 50 cm QBad Style

2 365 kr
-20%
Slut I webblager
-30%
-30%

Handdukstork kombinerad el & vatten

Handdukstork Svart 108 x 60 cm QBad Corner

2 190 kr
-30%

Handdukstork kombinerad el & vatten

Handdukstork Krom 80 x 50 cm QBad Style

1 049 kr
-30%

Handdukstork kombinerad el & vatten

Handdukstork Svart Matt 80 x 50 cm QBad Style

1 490 kr