QBad Köksblandare

1 produkt

Qbad Köksblandare

Köksblandare från QBad finns i många olika typer och utföranden. Kranar i retrostil passar utmärkt i gammaldags kök eller har du en stor diskho så är en köksblandare med utdragpar pip ypperligt. De kan också fungera som en cool kontrast i moderna kök. Det finns även kökskranar med en elegant design som passar de flesta kök. QBad kökskranar har det flesta modellerna.
En ny köksblandare är ett snabbt sätt att förvandla köket. Kranar kan se olika ut, men de har alla ett gemensamt syfte: att producera varmt och kallt vatten.
Läs mer

QBads breda sortiment av köksblandare kommer i alla olika modeller och färger, och ingen är den andra lik. Kökskranar är viktiga inte bara för sin funktion, utan också för sin design och form. De är en välanvänd del av inredningen och bör hålla länge. QBad har ett brett sortiment och vi är övertygade om att vi kan hitta det rätta för ditt kök.
Att byta ut en köksblandare själv är inte särskilt svårt om du har kunskap. Köksblandare behöver inte installeras av en rörmokare; med rätt kunskap och motivation kan du göra det själv. Det första du ska göra är att rengöra rören ordentligt och sedan stänga av vattentillförseln via huvudkranen. Se också till att du har en uppsättning verktyg till hands när du installerar köksblandaren.
-35%
Original price was: 199 kr.Current price is: 129 kr.