QBad Toalettstolar

Visar alla 6 resultat

QBad Toalettstolar

Toalettstolar är utan tvekan viktiga för ditt badrum. Däremot ska en toalettstol naturligtvis inte bara fungera, utan också se ut och kännas perfekt anpassad till badrummet. Ska det vara en klassisk eller modern design? Har du särskilda krav eller önskemål om olika funktioner? Förutom standardmodeller har vi även vägghängda. QBad har ett fint sortiment av olika toalettstolar i olika färger och former.
Läs mer

För dem som vill skapa en modern och funktionell toalett erbjuder QBad vägghängda toalettstolar som har stora fördelar. Den väggmonterade typen ser inte bara snygg och fräsch ut, utan är också lättare att rengöra under toaletten. Det är dock inte alla badrum som har väggar som är tillräckligt starka för att bära väggmonterade toalettstolar, så golvstående alternativ är lämpligare. De kan installeras i de flesta badrum. För dem som vill skapa en minimalistisk, enkel inredning ser rygglösa väggmonterade toalettstolar från QBad mycket snygga ut. De är mycket diskreta och ger en modern touch till inredningen.
Förutom utseendet måste toalettsitsen naturligtvis fylla vissa funktioner. Utöver de som anges kan du behöva ett alternativ med lågspolande toalettstol. Förutom traditionella vita toalettstolar i porslin finns det även glamorösa modeller som svarta toalettstolar hos QBad.

-7%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%