Rej Design

Visar alla 10 resultat

REJ DESIGN – FINSK KVALITET MED VÄRME

Vardagslyx är att kunna linda in sig i en varm och fräsch badhandduk efter duschen eller badet. Det lönar sig dock att använda handdukstork även för andra torkbehov. Vädret i Finland ställer hårda krav på kläderna: det blir stora mängder våta utekläder, skor och accessoarer samt övrig tvätt. Att torka dem på en el- eller vattenvärmd torkställning sparar utrymme och går snabbt och smidigt. Torken ger samtidigt extra värme i rummet, förbättrar luftkvaliteten inomhus, avlägsnar fukt från rumsluften och bidrar till att förebygga mögel- och fuktskador.

Handdukstorkarna från REJ Design kan monteras i nybyggda hus, renoveringsobjekt, badrum, omklädningsrum, klädvårdsrum, hallar och hobbyrum. Torken har en tidlös design av hög kvalitet, och är en både praktisk och elegant del av inredningen.

Alla torkar från REJ Design tillverkas i Finland som hantverk av högklassig koppar med över 60 års erfarenhet. Vi använder endast de bästa materialen i produkterna och de kan monteras i såväl tappvatten- som värmesystem. I sortimentet finns också en omfattande kollektion med elvärmda torkar.

REJ Designs produkter tas fram i samarbete med ledande industridesigner, och kombinerar finskt traditionellt hantverk med ett modernt formspråk. Produktutvecklingen har baserats på hög kvalitet, funktion, användarkomfort, ett vackert utseende och innovativa lösningar ända från början.

Krokar för handdukstork

Krokar för Handdukstork Rej Design

295 kr
-61%
Original price was: 795 kr.Current price is: 314 kr.