Smedbo handdukshängare

1 produkt

En handduksstång definierar stilen. Alla badrumsserier har snygga handduksstänger som kan kombineras på ett designmässigt sätt med andra badrumstillbehör. Handdukshängaren är ett badrumstillbehör som ger ordning och harmoni. Det ger stil och karaktär till ditt badrum och därför innehåller Smedbos sortiment många snygga enkla, dubbla, vridbara och fristående stänger. Polerad eller borstad krom, polerad mässing och polerat rostfritt stål, matt svart och matt vit.

Läs mer

Välj en handdukshängare efter dina behov

Det finns en lösning som fungerar för alla. Dubbelhängaren är idealisk för familjer. Den tar inte mycket plats, men den rymmer många handdukar. Deras vridstång är lämplig för placering nära handfat och speciellt för mindre handdukar.

Om du vill flytta runt handduksstången i ditt badrum eller inte vill borra i väggen är en fristående handdukstork perfekt. Smedbos fristående handdukstorkar finns i polerat krom och polerat rostfritt stål.

Fästs med dold montering

Oavsett vilken handdukstork du väljer kan den monteras med dolda beslag. Allt garanterat i 10 år. De fördelarna handdukstorken ger är:

• Skapar ordning och reda och ge ett snyggt intryck
• Lätt att kombinera med andra badrumsmöbler Kombinera handdukstorkar med andra badrumstillbehör
• En handduksstång definierar stilen. Alla badrumsserier har snygga stänger som kan kombineras på ett designmässigt sätt med andra badrumstillbehör.

Stort utbud av olika modeller

Handdukshängaren är ett badrumstillbehör som ger ordning och harmoni. Inga fler blöta handdukar på golvet! Men handdukstorkar ger stil och karaktär till ditt badrum. Därför innehåller vårt sortiment många snygga enkla, dubbla, vridbara och fristående stänger. Polerad eller borstad krom, polerad mässing och polerat rostfritt stål, matt svart och matt vit.

-28%
Original price was: 3 251 kr.Current price is: 2 334 kr.