Unidrain

Visar 1–25 av 381 resultat

Unidrains golvbrunn leder enkelt och säkert bort vatten i våtrum genom elegant och funktionell design. Oavsett val av design och placeringen av golvavloppet, får man alltid en vacker och säker golvbrunnslösning.

Läs mer

Unidrain golvbrunnar är konstruerade så att de enkelt kan installeras i alla förekommande bjälklag – oavsett om det rör sig om nybyggnation eller renovering. Unidrain erbjuder ett brett designsortiment med serierna Classic Line och High Line som tillåter dig att designa din golvbrunn efter behov och smak. Golvbrunnarna kan även måttanpassas efter behov, en serie som kallas (Modul), ett golvavlopp som lämpar sig särskilt väl för stora badrum såsom exempelvis wellness-, sport-, skol- hotell-och spaanläggningar. Modulgolvbrunnarna finns att erhålla i båda eleganta designlösningarna ClassicLine och HighLine.

För att bygga din Unidrain behöver du fyra delar; golvavlopp, utloppshus, ram och galler. I denna guide får du hjälp att räkna ut precis vilka delar som behövs till ditt Unidrain-golvavlopp.

Tillbehör Unidrain

Unidrain hårsil 1810 RFR

222 kr

Vattenlås Utloppshus

Unidrain 1820 Vattenlås

337 kr

High Line ram & galler

Unidrain HighLine Hörn Custom

1 334 kr

Classic Line ram & galler

Unidrain galler hörn Column 26020200

444 kr

Golvbrunnssil & klinkerram

Unidrain Klinkerpaket JK155 Inca

932 kr
-54%

Golvbrunnssil & klinkerram

Unidrain Klinkerpaket JK200 Classic

1 171 kr

Golvbrunnssil & klinkerram

Unidrain Klinkerpaket JK155 Classic

932 kr